Trafikalt Grunnkurs

Olavs Trafikkskole

Trafikalt Grunnkurs

Trafikalt Grunnkurs

Alle som skal øvelseskjøre privat, eller ønsker å ta opplæring hos oss, må ha gjennomført Modul 1 i læreplanen. Kurset går over 5 ettermiddager/kvelder og består av 3 ettermiddager på trafikalt grunnkurs, 1 ettermiddag på førstehjelp og en kveld på mørkekjøring*.

*For å kunne øvelseskjøre i perioden 1. november - 15. mars, må du ha gjennomført mørkekjøring. I vår- og sommersesongen avholdes ikke mørkekjøring. Du vil da få et trafikalt grunnkurs bevis etter å ha deltatt på trafikalt grunnkurs og førstehjelp som er gyldig frem til 1. november samme år. Mørkekjøring må gjennomføres i påfølgende sesong.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn