Bestilling av kjøretimer

Olavs Trafikkskole

Bestilling av kjøretimer

www.tabselev.no

 

Meny øverst i høyre hjørne à velg ”Bestill kjøretime”. Din lærers kalender vil da komme frem, finn dato/klokkeslett som passer ded. Legg gjerne til en kommentar om du har spesielle ønsker eller beskjeder til kjørelæreren.

à Trykk på ”send forespørsel”. Kjøretimen vil nå endre seg fra grønn til blå. Du vil etter hvert motta en bekreftelse pr epost så fort din lærer har godkjent bookingen
(Besvares normalt innen 24 timer).

Dersom læreren din av en eller annen grunn kansellerer bookingforespørselen din, vil dette fremkomme som en melding i TABSelev. Årsaken til kansellering kan for eksempel være 2 elever som sender en forespørsel på samme kjøretime (da vil den som bestilte først bli prioritert), eller du har for høy utestående saldo ihht vårt skolereglement 

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn