Fraværsgrensen!

Olavs Trafikkskole

Fraværsgrensen!

Etter den nye fraværsgrensen er det mange som tror det ikke vil være mulig å kombinere skolegang og kjøreopplæring. Men med våre erfarne, faglig dyktige og fleksible trafikklærere er dette fullt mulig. Vi skreddersyr opplæringen for deg som elev ved å tilby kjøretimer etter skoletid, holder kurs etter skoletid og legger opp til at du skal kunne fullføre de lengre obligatoriske kursene i ferier/skolefri. 

Vi strekker oss lang for å imøtekomme dine behov, så ta en tur innom oss eller ring oss på tlf. 51660010!

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn