Beine veien te Lappen

Olavs Trafikkskole

Vi kjører BMW. Vi kaller det å kjøre med stil – Kjørestil.

Beine veien te Lappen

Sliter du med filvalg, bakkestart, rygging eller hvordan du skal holde nok avstand? Det er det mange som gjør, men snakk med oss, så skal du se det ordner seg. Se våre filmer vi har laget som viser hvor vanskelig det kan være på YouTube. Deler du filmene på Facebook er du med i trekningen om et gratis teorikurs* hos Olavs.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss på 51 66 00 10, send oss en epost eller kom innom våre lokaler i Holbergs gate 15, 4306 Sandnes.
Åpningstider kontor: 8–16

* Betingelser: Premien er deltakelse på et av Olavs ordinære teorikurs med valgfri startdato, avhengig av ledig kapasitet. Premien kan ikke byttes inn i penger eller andre verdier.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn