Mørkekjøring

Olavs Trafikkskole

Kurs i mørkekjøring

Mørkekjøring

Mørkekjøring er en obligatorisk del av den trafikale grunnkursopplæringen. Ettersom det ikke holdes mørkekjøringskurs etter 28. februar pga. for lyse kvelder, må alle elever delta på mørkekjøringskurset når det starter opp igjen til høsten.
Om du har deltatt på trafikalt grunnkurs uten mørkekjøringskurs vil du likevel få tilsendt et trafikalt grunnkursbevis som kan brukes til øvelseskjøring, men dette beviset vil ha en gyldighetsdato. Deltar ikke eleven på mørkekjøring før utløpsdato på beviset, kan ikke eleven øvelseskjøre. Du kan lovlig øvelseskjøre igjen etter å ha deltatt på mørkekjøringskurset.

For deg som er over 25 år
Du må ha deltatt på et mørkekjøringskurs en gang i løpet av opplæringen din, men du behøver ikke å ha deltatt på kurset før du starter opplæringen. Gi gjerne beskjed til din trafikklærer hvis du ikke har deltatt på et mørkekjøringskurs.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss på 51 66 00 10, send oss en epost eller kom innom våre lokaler i Holbergs gate 15, 4306 Sandnes.
Åpningstider kontor: 8–16

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn