Praktisk informasjon

Olavs Trafikkskole

Endelig førerkort

Praktisk informasjon

Nyttige linker Teoritentamen Skolereglement Opplæringsplan Foreldrebekreftelse Søknad om førerkort

Kjøretimer
Du forholder deg direkte til din kjørelærer. Kjøretimen starter på avtalt sted til avtalt tid. Du kan også logge inn på "Min side" for å se avtalte kjøretimer.

Kjøretøy
Bilene er vår arbeidsplass og din læreplass. For oss betyr trivsel og læremiljø mest av alt. I tillegg skal det være god økonomi både i innkjøp, drift og vedlikehold. På denne måten sparer vi miljøet samtidig som elevene får lære på det nyeste, beste og tryggeste. Vi kaller det å kjøre med stil – Kjørestil.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss på 51 66 00 10, send oss en epost eller kom innom våre lokaler i Holbergs gate 15, 4306 Sandnes.
Åpningstider kontor: 8–16

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn