Skolereglement

Olavs Trafikkskole

Skolereglement

SKOLEREGLEMENT

Olavs Trafikkskole har som mål å tilrettelegge undervisningen slik at veien til mål blir mest mulig effektiv. For å nå dette målet er det viktig at du setter deg inn i skolereglementet og spesielt legger merke til:

 

Søknad:

Søknad om førerkort må gjøres elektronisk via hjemmesiden til Statens Vegvesen: www.vegvesen.no.

 

Betaling:

Det betales for hver kjøretime, men det kan også betales forskuddsvis via nettbank eller kort på kontoret. Dersom eleven skylder mer enn 2 kjøretimer stoppes kjøring til dette er betalt dersom annet ikke er avtalt med kontoret.

OBS: All kredit må være betalt til trafikkskolen senest en uke før eleven avlegger førerprøven. Dersom dette ikke blir gjort risikerer en at førerprøven utgår.

Prisliste fås på vårt kontor evt. på vår hjemmeside www.olavs.no

 

Avbestilling:

Avbestilling av kjøretimer må skje senest virkedagen i forveien før kl. 12. For kjøretime mandag, må avbestillingen skje innen kl. 12 fredag uken før. Avbestilling skjer direkte med din trafikklærer, ikke med kontoret. Kjøretimer som ikke blir avbestilt innen fristen må betales i sin helhet.

Ved avbestilling av kurs som f.eks førstehjelps, mørkekjøring, glattkjøringskurset, landevegskjøring (langtur) og kjøring under vekslende kjøreforhold (planlegginstur) må kontoret kontaktes senest 3 virkedager i forveien.


Sykdom:
Om en ikke kan møte til avtalt kjøretime på grunn av akutt sykdom så må legeerklæring fremvises.
Vi ber vi at eleven gir beskjed til sin trafikklærer eller til kontoret så fort som mulig, og at legeerklæring fremvises innen en uke etter ”ikke møtt”

NB! Vi gjør oppmerksom på at legeerklæring kun gjelder dersom eleven er syk, ikke for sykt barn/ familiemedlem.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn