Bedriftsintern opplæring HMS

Olavs Trafikkskole

Bedriftsintern opplæring med skolebil. Ekte HMS-arbeid for din bedrift.

Bedriftsintern opplæring HMS

Oppfrisking av gammel kunnskap har alle godt av.

Gjennom mange år har vi gjennomført obligatoriske kjøre- og teorikurs for ansatte i Schlumberger, Esso, Baker Hughes m.fl. Alle "elevene" er voksne med lang erfaring og førerkort.

Vi bruker våre skolebiler i praktiske og nyttige oppæringscase i kjente omgivelser. Det er først i trafikken med en kjørelærer du ser alt som kan forbedres uten at det oppleves som "kontroll".

Ta kontakt med Morten Hagland på epost eller ring 51 66 00 10 hvis du ønsker et enda bedre og aktivt HMS-arbeid.
Se egen artikkel i VG: "Ikke lov å rygge etter arbeidsdagens slutt".

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn