Søknad om førerkort

Olavs Trafikkskole

Søknad om førerkort

Før du skal avlegge teorieksamen hos Stavanger Trafikkstasjon så må du ha søkt om førerkort. For å søke elektronisk besøk nettsiden www.vegvesen.no

Logg deg inn på ”Din side” ved bruk av BankID

Alternativt kan en laste ned et søknadskjema på www.vegvesen.no/skjema , print, fyll ut og lever eller send til Stavanger Trafikkstasjon.

Besøksadresse:
Christian August Thoringsveg 12, Forus

Postadresse:
Postboks 8074
4068 Stavanger

 

Er det rødt kryss over for eksempel ”Helse” betyr dette at du må levere en helseattest og/eller en optikerattest til Stavanger Trafikkstasjon.

 

Ring Statens Vegvesen på tlf. 22073000 om du har spørsmål om din søknad.

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn