Mopedlappen

Olavs Trafikkskole

Vi har undervisning for mopedførerbevis

Mopedlappen

Olavs Trafikkskole kan nå tilby deg opplæring på moped førerkort (klasse AM146) fra fylte 15 år. Kurset går 5 dager/kvelder og består av både teoretisk og praktisk opplæring. Etter fullført kurs gjenstår det bare en teoretisk prøve som må avlegges på Stavanger Trafikkstasjon. Du bestemmer selv når du ønsker å avlegge teoriprøven, men du må ha fylt 16 år før prøven kan avlegges.

Mopedkurset koster (se prisliste),- og elevene må stille med eget utstyr (hjelm og greie klær). Det å stille med egen moped til kurset er en glimrende måte å bli kjent med sin egen moped.Men vi holder moped til de som ikke har.

Obs! Før du kan delta på mopedkurset er det obligatorisk at du har deltatt på trafikalt grunnkurs og mottatt trafikalt grunnkursbevis fra Statens Vegvesen.

For påmelding eller se ledige mopedkurs, se vår kurskalender eller send oss en epost.

Lurer du på noe?
Ta kontakt med oss på 51 66 00 10, send oss en epost eller kom innom våre lokaler i Holbergs gate 15, 4306 Sandnes.
Åpningstider kontor: 8–16

Ta kontakt

Messenger

Bruk av dine data

For å kunne levere tjenesten og tilby en best mulig brukeropplevelse til deg, samler vi inn og behandler en del teknisk informasjon om besøkende på nettsiden. Les mer om hvordan vi behandler personvern.

Mer informasjon
Jeg forstår

Personverninnstillinger

Ditt valg vil bli lagret i informasjonskapsler i nettleseren din slik at vi kan huske dine innstillinger neste gang du besøker olavs.no. Les mer om hva vi lagrer i informasjonskapslene her.

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre tjenester. Når vi har et inntrykk av hvilke tjenester du bruker og hvordan du bruker dem, får vi et bedre bilde av din brukeropplevelse, og kan jobbe videre for at Olavs Trafikkskole AS kan tilby deg en best mulig tjeneste.

Jeg godkjenner at mine data benyttes for å gi meg en bedre brukeropplevelse.

Ikke godkjenn
Godkjenn